Traumehealing i 1-1

Har du lidt overlast? Er du blevet udsat for noget der har sat sig i din krop som en ubehageligfølelse? Et overgreb og sexuel chikane er meget mere end oplevelsen og de skader man kan få. Et overgreb kan sætte sig i kroppen som et traume og påvirke ens liv. Så kan der være brug for traumehealing. Efter et overgreb er det normalt at man føler sig snavset, ked af det, utryg og har ondt i maven eller andre steder i kroppen. Det er helt normalt, også selvom det aldrig er ofrets skyld.

Et traume er en blokering som sætter sig i krop, sjæl og psyke. Den kommer i følge PhD Peter Levine, fordi at man har oplevet en situation, der var så overvældende at man ikke fik mulighed for at forsvare, eller redde sig selv, sådan som ens instinkt prøvede på. I værste fald påvirker det en så meget, at man ikke lever det gode liv, man ellers kunne live. Det kan blokere din livsenergi og meget mere.

Det er meget forskelligt hvordan mennesker reagerer på et overgreb, og hvad man oplever som traumatisk. Men en voldtægt vil nærmest altid være traumatiserende.

Få hjælp

Hvis du er blevet udsat for voldtægt, så er det det vigtigt at du får hjælp og ikke bare går med den væmmelige oplevelse og alle eftervirkningerne alene.

Regionerne har forskellige centre, hvor man kan få en god behandling. Desværre kan ventetiden være lang hvis din sag ikke er akut, og der er begrænsede ressourcer, så det er ikke altid man får så lang en behandling som der er brug for. Men kontakt dem alligevel, og kom ind i systemet, for der er meget kompetente behandlere der kan hjælpe dig. På dette link kan du se hvor de forskellige centre ligger. Jo før du henvender dig, job bedre.

Desuden findes der flere organisationer, der også vil hjælpe dig. Usynlige ar har havet en god liste over hvor voksne kan henvende sig. Børnetelefonen har også hjælp til børn der udsættes for overgreb.

På de forskellige centre er det primært psykologer og sygeplejersker der hjælper dig.

Healing af dit traume

Traumehealing er et muligt supplement. Når du får healing af dit traume er det ikke nødvendigt at genopleve hele traumet. Det er nok at få kontakt til følelsen og forskellige fornemmelser i kroppen. Det kan faktisk være ganske oplivende og fredeligt.

En session tager 50 min. Det er ikke sikkert at alt bliver healet på en session. Men du skulle gerne kunne mærke en positiv forskel bagefter.

 

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil have traumehealing?

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du gerne vil høre mere eller booke en tid. Sessionerne forgår på mit kontor på indre østerbro. Det forgår siddende. Du kommer ikke op og ligge på en briks.  

Priser

Det er vigtigt for mig at alle der ønsker traumehealing har råd til at komme til sessioner hos mig. Derfor er mine priser baseret på din indkomst.

 • Almindelige lønmodtagere og selvstændige (op til 350.000 kr.)
  800 kr. per session
 • Studerende, arbejdsløse, folk på overførelsesindkomst, pensionister udelukkende på overførselsindkomst, selvstændige, mm. (under 200.000 kr.) 600 kr. per session
 • Indkomst over 350.000 kr. 1200 kr. per session

 

His du er interesseret og gerne vil booke en tid eller bare høre mere, kan du skrive et par ord til mig her. 

  Dit navn (påkrævet)

  Din email” (påkrævet)

  Emne

  Din besked